Foglalás
2018. szeptember 14. Péntek - 19 óra

Winemaker's dinner

KÉT HELYSZÍNEN - MÁDON
Töltsön egy felejthetetlen estét csodás tokaji borok és a borászok társaságában. Négy csúcspince képviselője az asztal körül, 12 csúcsbor a poharakban, degusztációs élmény menü a tényéron.



WINEMAKERS DINNER I.
Helyszín: Percze Élményközpont
Borász az asztalnál: Demeter Endre - Demetervin, Gincsai Tamás - Holdvölgy, Ifj. Szepsy István - Szent Tamás , Szepsy István
25.500.- ft/fő
MEGTELT


WINEMAKERS DINNER II:
Helyszín: Rákóczi- Aspremont Kúria
Vacsora: Bodrogi “Fűszeres” Eszter
Borász az asztalnál: Áts Károly, Barta Károly, Lenkey Géza, Orosz Gábor
30.000.- ft/fő
Foglalok
Winemaker's dinner Részvételi díj: Ft.

2018. szeptember 15. Szombat - 10 óra

Borutazások Tokaj-Hegyalján

Ismerje meg személyesen a borvidék neves termelőit. Válasszon „Település-tematikus” csoportjaink közül, ahol egy helyszínen több pincészettel ismerkedhetnek vendégeink, a borrégió hét különböző pontján.

- Dűlőséták, pincelátogatások, nagy találkozások… Kóstoló csoportjainkat a 12 tételes, vezetett borkóstolót követően a gasztronómia jeles helyi képviselői látják vendégül ebédre



1. csoport - Bodrogkeresztúr
Helyszín: Henye dűlő - Henye Borterasz
Borászatok: Dereszla Pincészet, Kikelet Pince, Majoros László, Nobilis Pince
Ebéd: Sárga Borház
15.500.- ft/fő
Foglalok főre


2. csoport - Erdőbénye
Helyszín: Béres Borterasz / Budaházy-Fekete Kúria
Borászatok: Bardon Borászat, Béres Szőlőbirtok, Budaházy-Fekete Kúria, Karádi-Berger, Sanzon Tokaj
Ebéd: Dűlő / Étel-Ital-Élet
15.500.- ft/fő
Foglalok főre


3. csoport - Mád - I.
Helyszín: Szent Tamás tető / Szent Tamás Birtokközpont Szepsy István és a Szent Tamás Birtok közös kóstolója
Ebéd: Gusteau Kulináris Élményműhely
17.500.- ft/fő
MEGTELT


4. csoport - Mád - II. Angol nyelvű program
Helyszín: Royal Tokaji Borászat
Borászatok: Lenkey Géza / Lenkey Pince
Ebéd: Gusteau Kulináris Élményműhely
15.500.- ft/fő
Foglalok főre


5. csoport - Olaszliszka
Helyszín: Csontos-dűlő
Borászatok: Bott Pince, Patrícius Borház, Samuel Tinon, Takács Lajos
Ebéd: Kemencés ételek és rétesek, helyi alapanyagok
15.500.- ft/fő
MEGTELT


6. csoport - Tokaj
Helyszín: Demeter Zoltán Pincészete
Borászatok: Balassa Pincészet, Demeter Zoltán Tokaj, Erzsébet Pince, Gizella Pince, Tokaj Hétszőlő
Ebéd: Anyukám Mondta étterem, Tokaj
17.500.- ft/fő
Foglalok főre


7. csoport - Tolcsva
Helyszín: Oremus Birtok
Ebéd: “A Leves” Gasztro Team
17.500.- ft/fő
MEGTELT
Borutazások Tokaj-Hegyalján Részvételi díj: Ft.



2018. szeptember 15. Szombat - 18 óra

Holdvölgy Experience - "Fine & Wine" Gourmet Lounge

Egész estét borpiknik a Holdvölgy Pincészet gyönyörű kertjében. Borbár, sajtkóstoló, pincekaland, élő jazz.

Vacsora: BERNATH JOZSEF, séf



25.500.- ft/fő
Foglalok főre
Holdvölgy Experience - "Fine & Wine" Gourmet Lounge Részvételi díj: Ft.



2018. szeptember 16. Vasárnap - 10-14 óra

Dűlőtúra és szüreti piknik a Holdvölgy dűlőben

A Tokaji Ősz hétvége lezárásaként pillantson be a vidéki szüret kulisszái mögé. Barangolja be Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával Mád legszebb dűlőit és legyen részese Hegyalja szüreti hangulatának. Ebédeljen velünk a zöldellő tőkék között az Első Mádi Borház szüreti piknik ebédjén.



9.000.- ft/fő
MEGTELT
Dűlőtúra és szüreti piknik a Holdvölgy dűlőben Részvételi díj: Ft.




Transzfer információk


Tisztelt Vendégeink! A rendezvény keretein belül transzfert biztositunk a rendezvény helyszínei és az alábbi települések között:
Tokaj, Tállya, Mád, Tarcal, Bodrogkeresztúr - Bodrogkisfalud


Áraink bruttó árak.

Felhívjuk vendégeink figyelmét​, ​ hogy a rendezvényre a foglalás csak a pénzügyi rendezést követően válik véglegessé. A​ ​ki nem fizetett részvételi előjegyzéseket a foglalás elindításától számítva maximum 3 napig garantáljuk. A foglalás véglegesítéséről e-mailben küldünk megerősítést.
Megértésüket köszönjük.

A programváltozást jogát a szervezők fenntartják.

Részvételi díj ÖSSZESEN: Ft

Voucher kód:

Kérjük, amennyiben kedvezményre jogosító voucherrel rendelkezik, írja be a kódját!