KÉT HELYSZÍNEN - MÁDON
Töltsön egy felejthetetlen estét csodás tokaji borok és a borászok társaságában. Négy csúcspince képviselője az asztal körül, 12 csúcsbor a poharakban, degusztációs élmény menü a tényéron.PERCZE ÉLMÉNYKÖZPONT MEGTELT
Borász az asztalnál: Demeter Endre - Demetervin, Gincsai Tamás - Holdvölgy, Ifj. Szepsy István - Szent Tamás , Szepsy IstvánRÁKOCZI- ASPREMONT KÚRIA
Vacsora: Bodrogi “Fűszeres” Eszter
Borász az asztalnál: Áts Károly, Barta Károly, Lenkey Géza, Orosz Gábor
2018. szeptember 15. Szombat - 10 óra
Borutazások Tokaj-Hegyalján
Ismerje meg személyesen a borvidék neves termelőit. Válasszon „Település-tematikus” csoportjaink közül, ahol egy helyszínen több pincészettel ismerkedhetnek vendégeink, a borrégió hét különböző pontján.
Dűlőséták, pincelátogatások, nagy találkozások… Kóstoló csoportjainkat a 12 tételes, vezetett borkóstolót követően a gasztronómiai jeles helyi képviselői látják vendégül ebédre.1. CSOPORT: BODROGKERESZTÚR
Helyszín: Henye dűlő - Henye Borterasz
Borászatok: Dereszla Pincészet, Kikelet Pince, Majoros László, Nobilis Pince,
Ebéd: Sárga Borház2. CSOPORT: ERDŐBÉNYE
Helyszín: Béres Borterasz / Budaházy-Fekete Kúria Borászatok: Bardon Borászat, Béres Szőlőbirtok, Budaházy-Fekete Kúria, Karádi-Berger, Sanzon Tokaj Ebéd: Dűlő / Étel-Ital-Élet3. CSOPORT: MÁD - I. MEGTELT
Helyszín: Szent Tamás tető / Szent Tamás Birtokközpont Szepsy István és a Szent Tamás Birtok közös kóstolója
Ebéd: Gusteau Kulináris Élményműhely4. CSOPORT: MÁD - II. Angol nyelvű program
Helyszín: Royal Tokaji Borászat
Borászatok: Lenkey Géza / Lenkey Pince
Ebéd: Sárga Borház5. CSOPORT: OLASZLISZKA MEGTELT
Helyszín: Csontos-dűlő
Borászatok: Bott Pince, Patrícius Borház, Samuel Tinon, Takács Lajos
Ebéd: Kemencés ételek és rétesek, helyi alapanyagok6. CSOPORT: TOKAJ
Helyszín: Demeter Zoltán Pincészete
Borászatok: Balassa Pincészet, Demeter Zoltán Tokaj, Erzsébet Pince, Gizella Pince, Tokaj Hétszőlő
Ebéd: Anyukám Mondta étterem, Tokaj7. CSOPORT: TOLCSVA MEGTELT
Helyszín: Oremus Birtok
Időutazás az Oremus Szőlőbirtokon. Vertikális 14 tételes kóstoló a Mandolás furmint és az 5 puttonyos Tokai Aszú körül.
Ebéd: “A Leves” Gasztro Team
2018. szeptember 15. Szombat - 18 órától kifulladásig
Holdvölgy Experience - Fine & Wine Lounge
Egész estét borpiknik a Holdvölgy Pincészet gyönyörű kertjében. Borbár, sajtkóstoló, pincekaland, élő jazz.
Vacsora: BERNATH JOZSEF, séf
2018. szeptember 16. Vasárnap - 10-14 óra
MEGTELTDűlőtúra és szüreti piknik a Holdvölgy dűlőben
A Tokaji Ősz hétvége lezárásaként pillantson be a vidéki szüret kulisszái mögé. Barangolja be Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával Mád legszebb dűlőit és legyen részese Hegyalja szüreti hangulatának. Ebédeljen velünk a zöldellő tőkék között az Első Mádi Borház szüreti piknik ebédjén.
Az egyes programpontok között transzfert biztosítunk a Vendégeink részére.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.