A Hétvége programkínálata
2018. szeptember 14. Péntek - 19 óra

Winemaker's dinner

KÉT HELYSZÍNEN - MÁDON
Töltsön egy felejthetetlen estét csodás tokaji borok és a borászok társaságában. Négy csúcspince képviselője az asztal körül, 12 csúcsbor a poharakban, degusztációs élmény menü a tényéron.

PERCZE ÉLMÉNYKÖZPONT MEGTELT
Borász az asztalnál: Demeter Endre - Demetervin, Gincsai Tamás - Holdvölgy, Ifj. Szepsy István - Szent Tamás , Szepsy István

RÁKOCZI- ASPREMONT KÚRIA
Vacsora: Bodrogi “Fűszeres” Eszter
Borász az asztalnál: Áts Károly, Barta Károly, Lenkey Géza, Orosz Gábor



2018. szeptember 15. Szombat - 10 óra

Borutazások Tokaj-Hegyalján

Ismerje meg személyesen a borvidék neves termelőit. Válasszon „Település-tematikus” csoportjaink közül, ahol egy helyszínen több pincészettel ismerkedhetnek vendégeink, a borrégió hét különböző pontján.
Dűlőséták, pincelátogatások, nagy találkozások… Kóstoló csoportjainkat a 12 tételes, vezetett borkóstolót követően a gasztronómiai jeles helyi képviselői látják vendégül ebédre.

1. CSOPORT: BODROGKERESZTÚR
Helyszín: Henye dűlő - Henye Borterasz
Borászatok: Dereszla Pincészet, Kikelet Pince, Majoros László, Nobilis Pince,
Ebéd: Sárga Borház

2. CSOPORT: ERDŐBÉNYE
Helyszín: Béres Borterasz / Budaházy-Fekete Kúria Borászatok: Bardon Borászat, Béres Szőlőbirtok, Budaházy-Fekete Kúria, Karádi-Berger, Sanzon Tokaj Ebéd: Dűlő / Étel-Ital-Élet

3. CSOPORT: MÁD - I. MEGTELT
Helyszín: Szent Tamás tető / Szent Tamás Birtokközpont Szepsy István és a Szent Tamás Birtok közös kóstolója
Ebéd: Gusteau Kulináris Élményműhely

4. CSOPORT: MÁD - II. Angol nyelvű program
Helyszín: Royal Tokaji Borászat
Borászatok: Lenkey Géza / Lenkey Pince
Ebéd: Sárga Borház

5. CSOPORT: OLASZLISZKA MEGTELT
Helyszín: Csontos-dűlő
Borászatok: Bott Pince, Patrícius Borház, Samuel Tinon, Takács Lajos
Ebéd: Kemencés ételek és rétesek, helyi alapanyagok

6. CSOPORT: TOKAJ
Helyszín: Demeter Zoltán Pincészete
Borászatok: Balassa Pincészet, Demeter Zoltán Tokaj, Erzsébet Pince, Gizella Pince, Tokaj Hétszőlő
Ebéd: Anyukám Mondta étterem, Tokaj

7. CSOPORT: TOLCSVA MEGTELT
Helyszín: Oremus Birtok
Időutazás az Oremus Szőlőbirtokon. Vertikális 14 tételes kóstoló a Mandolás furmint és az 5 puttonyos Tokai Aszú körül.
Ebéd: “A Leves” Gasztro Team



2018. szeptember 15. Szombat - 18 órától kifulladásig

Holdvölgy Experience - Fine & Wine Lounge

Egész estét borpiknik a Holdvölgy Pincészet gyönyörű kertjében. Borbár, sajtkóstoló, pincekaland, élő jazz.
Vacsora: BERNATH JOZSEF, séf



2018. szeptember 16. Vasárnap - 10-14 óra

Dűlőtúra és szüreti piknik a Holdvölgy dűlőben
MEGTELT

A Tokaji Ősz hétvége lezárásaként pillantson be a vidéki szüret kulisszái mögé. Barangolja be Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával Mád legszebb dűlőit és legyen részese Hegyalja szüreti hangulatának. Ebédeljen velünk a zöldellő tőkék között az Első Mádi Borház szüreti piknik ebédjén.



Az egyes programpontok között transzfert biztosítunk a Vendégeink részére.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.




Megnézem a teljes programot
A Tokaji Ősz résztvevői

Borászatok

Áts
Balassa
Bardon
Barta
Bott
Budaházy
Budaházy-Fekete Kúria
Dereszla
Demetervin
Demeter Zoltán Tokaj
Erzsébet Pince
Gizella
Hétszőlő
Holdvölgy
Kikelet

Karádi-Berger
Lenkey
Majoros
Nobilis
Oremus
Orosz Gábor
Patrícius
Pendits
Royal
Sanzon
Samuel Tinon
Szent Tamás
Szepsy
Takács Lajos
Zsirai


Éttermek

Anyukám Mondta, Encs
"A" Leves Gasztroműhely, Miskolc
Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
Oroszlános Borvendéglő, Tállya
Percze Élményközpont, Mád
Sárga Borház, Mezőzombor
SZÁLLÁSOK

Andrássy Rezidencia ***** Tarcal
Degenfeld Kastélyszálló **** Tarcal
Foglalás
ÉRDEKEL ENGEM.
Részt szeretnék venni ezen a rendezvényen.
Riedel Tokaji Furmint Pohár
TOKAJIT TOKAJI POHÁRBÓL!
Vásárolja meg a Riedel Tokaji Furmint Pohár szettet, amelyet kifejezetten a tokaji borokhoz fejlesztettek.
A 12. Tokaji Őszön debütált az a tokaji furmint pohár, melyet a Tokaj.hu felkérésére a RIEDEL üvegkészítő manufaktúra és egy széles borászkör álmodott meg úgy, hogy az a tokaji furmint kóstolására a legalkalmasabb legyen. Egyedi forma az egyedi ízeknek és aromáknak.
Galéria